04. september 2024
Brug din faglighed til at skabe værdi for branchen i 2025 – ansøg om en plads i vores udvalg!
Har du lyst til at gøre en forskel og bruge din faglige viden og ekspertise til at styrke revisorfaget? Nu har du mulighed for at ansøge om at blive en del af et af vores faglige udvalg, hvor vi arbejder tæt sammen om at udvikle vejledninger, politikker og praksis, der sikrer høj faglighed i branchen. Vi søger dedikerede fagfolk, der vil dele deres ekspertise og være med til at forme og udvikle fremtidens retningslinjer sammen med andre ambitiøse fageksperter fra branchen.
Mette Kramshøj Flinker
Chef for Direktionssekretariatet
Find det faglige udvalg, hvor du bedst kan bidrage med din viden og ekspertise, og send din ansøgning afsted inden 1. oktober 2024.
Her er de udvalg, du kan blive en del af:
- Revisionsteknisk udvalg (REVU)
- Regnskabsudvalget (REGU)
- Skatteudvalget
- Kvalitetsudvalget
- Det finansielle udvalg (FINU)
- Cybersikkerhedsudvalget
- Etikudvalget
- Bæredygtighedsudvalget
- Udvalget for revision af Offentlig Virksomhed
- Hvidvaskudvalget
Scroll ned for en beskrivelse af alle de faglige udvalg samt deres formål.
Send din motiverede ansøgning
Fortæl os, hvorfor du gerne vil være med i det pågældende udvalg, og hvad du kan bidrage med. Husk at vedlægge dit CV og udfyld ansøgningsskemaet. Ansøgningen skal sendes til Mette Kramshøj Flinker på mkf@fsr.dk senest 1. oktober.
FSR - danske revisorers bestyrelse udpeger udvalgsmedlemmerne i november 2024, hvor der er forventet indtræden i udvalget den 1. januar 2025. Du skal desuden helst kunne deltage på det førstkommende udvalgsmøde i 2025.
Hvad indebærer det at være med i et udvalg?
Som udvalgsmedlem får du en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med andre engagerede fagfolk. Arbejdet er frivilligt, og det kræver tid og forberedelse. Til gengæld vil du opleve en stor belønning i at bidrage til at gøre en reel forskel - både for dit fagområde, for de kollegaer, som fagområdet beskæftiger på tværs af branchen og for de fremtidige retningslinjer, vi skaber sammen.
Du kommer til at deltage i møder med myndigheder - og fra tid til anden arbejder dit faglige udvalg også tæt sammen med de øvrige fagudvalg under FSR - danske revisorer. Derudover kommer du til at bidrage til udarbejdelsen af vejledninger og høringssvar, som har en bred effekt på hele branchen.
Nysgerrig?
Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige udvalg, så du kan blive klogere på, hvor du netop kan bidrage bedst med din viden og på den måde være med til at understøtte FSR – danske revisorers strategi og vision.
Desuden kan du også finde vores Code of Conduct for udvalgsarbejde – vi glæder os til at byde dig velkommen i et af vores udvalg!
Udvalget har som formål at bidrage til at sikre en ensartet og høj kvalitet samt at drive den faglige udvikling inden for revision og andre erklæringsopgaver. Opgaverne består f.eks. i at oversætte og udsende de internationale standarder (ISQC, ISA, ISRE, ISAE og ISRS) samt at bidrage til implementering og en ensartet fortolkning heraf. REVU beskæftiger sig i øvrigt med implementering og fortolkning af national regulering. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger flere medlemmer til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du have en særlig interesse for revision, de internationale standarder, revisors erklæringer og de opgaver, der er beskrevet i afsnittet ovenfor. Det er et krav, at 8 ud af 11 udvalgsmedlemmer er godkendte revisorer. Det er tillige et krav, at du er medlem af FSR – danske revisorer.
Udvalget afholder typisk 10 møder om året, som overvejende afholdes som fysiske møder.
Læs mere om Revisionsteknisk udvalg (REVU) her.
Spørgsmål? Kontakt chefkonsulent Heidi Roger Martens på mail hrm@fsr.dk eller tlf. 4193 3165.
Udvalget vil være det kompetente regnskabsfaglige organ i Danmark, som – ud fra en målsætning om højnelse af det regnskabsmæssige niveau og i overensstemmelse med foreningens strategi – formulerer holdninger til regnskabsmæssige forhold og gør sin indflydelse gældende på regnskabsmæssige forhold; nationalt, europæisk og internationalt. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret indenfor regnskabsområdet. Du skal have stor erfaring med såvel IFRS som årsregnskabsloven – herunder danske regnskabsregler og dansk praksis generelt. Det er ikke et krav, at du er godkendt revisor. Det er et krav, at du er medlem eller ansat i en virksomhed, der er medlem af FSR - danske revisorer.
Udvalget afholder typisk 8-12 møder om året, som primært afholdes som fysiske møder.
Læs mere om Regnskabsudvalget (REGU) her.
Spørgsmål? Kontakt chefkonsulent Jan Brødsgaard på mail jbr@fsr.dk eller tlf. 3369 1060.
Udvalgets formål er at bidrage til at varetage medlemmernes interesser på skatte- og afgiftsområdet. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret indenfor skatte- eller afgiftsområdet. Skatteudvalget deltager aktivt i udarbejdelsen af høringssvar til lovforslag og styresignaler, og som udvalgsmedlem er du forpligtet til at udarbejde udkast til 10-15 høringer om året. Det kan i den forbindelse være hensigtsmæssigt at kunne trække på kollegers ekspertise.
Udvalget afholder typisk 10 møder om året, som overvejende afholdes som fysiske møder. Det er forventet, at du deltager forberedt til hvert møde, og at du på udvalgte møder grundigt gennemgår og analyserer relevante afgørelser og domme. Du skal regne med at bruge 180-240 timer om året som udvalgsmedlem i skatteudvalget.
Det er et krav, at du er ansat i et medlemsfirma eller er interessemedlem. Det er ikke et krav, at du er godkendt revisor.
Læs mere om Skatteudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt Skattepolitisk chef, Maria Elkjær på mail mel@fsr.dk eller tlf. 61150486.
Udvalgets formål er at understøtte foreningens arbejde med at sikre høj kvalitet af revisors arbejde med henblik på at styrke revisors omdømme. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et eller flere medlemmer til at deltage aktivt i Kvalitetsudvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være medlem af FSR – danske revisorer og have stor erfaring med kvalitetssikring af revisors arbejde, med gennemførelse af intern overvågning og/eller med ekstern kvalitetskontrol og tilsynsmyndighederne. For at bidrage til fagligheden og for at inddrage viden fra forskerverden, kan repræsentanter herfra deltage i udvalget.
Udvalget afholder minimum 4 møder årligt, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om Kvalitetsudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt chefkonsulent Michael Bo Hansen på mail mbh@fsr.dk eller tlf. 61150438.
Udvalgets formål er at påvirke udformningen af love og administrative forskrifter inden for den finansielle sektor, af betydning for revisors virke og at understøtte kvaliteten af revision og erklæringsafgivelse inden for den finansielle sektor. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et eller flere medlemmer til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret indenfor revision af den finansielle sektor – f.eks. kreditinstitutter, forsikringsselskaber eller pensionsselskaber. Du skal være beskæftiget med aktuelle opgaver indenfor området. Det er et krav, at du er godkendt revisor. Det er et krav, at du er medlem af FSR – danske revisorer.
Udvalget afholder minimum 4 møder årligt, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om det finansielle udvalg (FINU) her.
Spørgsmål? Kontakt Chef for revision og regnskab, Kasper Frölich Kristensen på kafk@fsr.dk eller tlf. 30959597.
Udvalgets formål er at understøtte og drive foreningens indsats på it-, cyber- og persondataområdet. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret indenfor it-revision, AI, machine learning eller lignende. Det er ikke et krav, at du er godkendt revisor. Det er et krav, at du er medlem eller ansat i en virksomhed, der er medlem af FSR - danske revisorer.
Udvalget afholder minimum 4 møder årligt, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om Cybersikkerhedsudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt Chef for revision og regnskab, Kasper Frölich Kristensen på kafk@fsr.dk eller tlf. 30959597.
Udvalget har til formål at bidrage til at sikre en ensartet og høj revisoretik samt søge at påvirke udformningen af love, administrative forskrifter og etiske retningslinjer ud fra revisoretiske værdier og holdninger. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i Etikudvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du have erfaring med etik og uafhængighed for revisorer. Det er et krav, at 7 ud af 9 udvalgsmedlemmer er godkendte revisorer. Det er herudover et krav, at du er medlem af FSR – danske revisorer.
Udvalget afholder minimum 4 møder årligt, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om Etikudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt Chef for etik og regulering, Marina Bitsch Madsen på mail mbm@fsr.dk eller tlf. 2981 5922.
Udvalget har til formål at understøtte, at foreningens medlemmer bliver den foretrukne samarbejdspartner for private og offentlige virksomheders værdiskabelse og risikoforvaltning inden for samfundsansvar og bæredygtighed, herunder ESG, CSR og FN's verdensmål. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret inden for CSR-området. Det er ikke et krav, at du er godkendt revisor. Det er et krav, at du er medlem eller ansat i en virksomhed, der er medlem af FSR - danske revisorer.
Udvalget afholder typisk 6-7 møder om året, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om Bæredygtighedsudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt fagkonsulent Amalie Schou Nielsen på mail asn@fsr.dk eller tlf. 61420063.
Udvalget har til formål at søge at påvirke udformningen af love og administrative forskrifter inden for offentlig og offentligt støttet virksomhed, så eventuelle uhensigtsmæssigheder undgås, samt at bevare og udbygge de godkendte revisorers ydelser inden for dette område. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver de nærmere opgaver, som udvalget varetager.
Vi søger et medlem til at deltage aktivt i udvalgets arbejde. For at komme i betragtning skal du være specialiseret indenfor revision på det offentlige område. Du skal gerne have mindst 3 års erfaring med offentlig revision samt være beskæftiget med aktuelle revisionsopgaver indenfor området. Erfaring med blandt andet a-kasser, boligselskaber eller universiteter ses gerne. Det er ikke et krav at du er godkendt revisor. Det er et krav, at du er medlem eller ansat i en virksomhed, der er medlem af FSR - danske revisorer.
Udvalget afholder minimum 4 møder årligt, som afholdes som virtuelle eller fysiske møder.
Læs mere om Udvalget for Revision af Offentlig Virksomhed her.
Spørgsmål? Kontakt Chef for revision og regnskab, Kasper Frölich Kristensen på kafk@fsr.dk eller tlf. 30959597.
Udvalget har til formål at understøtte foreningens arbejde med at sikre en ensartet og høj kvalitet af revisorers arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask og økonomisk kriminalitet, herunder finansiering af terrorisme samt søge at påvirke udformningen af love og administrative forskrifter på hvidvaskområdet. Udvalgets kommissorium (læs det her) beskriver nærmere de opgaver, som udvalget varetager.
Læs mere om Hvidvaskudvalget her.
Spørgsmål? Kontakt chefkonsulent Michael Bo Hansen på mail mbh@fsr.dk eller tlf. 61150438