Innovationslaboratorium

Hos FSR - danske revisorer søger vi dygtige kandidater til vores innovationslaboratorium. Vi søger kandidater, der ikke er bange for at tænke ud af boksen og præsentere forslag, som potentielt kan blive en del af foreningens strategi. Du får som en del af vores innovationslaboratorium mulighed for at påvirke fremtiden for FSR - danske revisorer samt have en klar indflydelse på, hvilke ydelser branchen kan/skal levere og hvordan.

På det seneste bestyrelsesmøde blev det vedtaget at en gruppe revisorstuderende og nyudklækkede statsautoriserede revisorer skal drøfte spørgsmål om, hvordan vi som branche og offentlighedens tillidsrepræsentant kan skabe tillid til fremtiden.

Innovationslaboratoriet afholdes den 26. juni kl. 12.30 – 17.00 i spændende omgivelser hos Pension Danmark på Langeline i København. Planen er at de bedste idéer fra laboratoriet skal præsenteres på foreningens strategisymposium den 14. september 2017, hvor alle medlemmer af foreningens faglige udvalg og bestryelsen vil deltage.

Har du lyst til at være en del af vores innovationslaboratorium, og er du ikke bange for at give dit personlige bud på din og andres fremtid, så vil vi i den grad se frem til at modtage din ansøgning.

Sekretariatet vil vælge ud blandt de interesserede, så vi får en bred sammensat flok unge dedikerede mennesker. De udvalgte vil herefter modtage indbydelse med nærmere program for dagen.

Har du spørgsmål vedrørende innovationslaboratoriet vil de med glæde besvares af Vibeke Sylvest, vsy@fsr.dk, tlf. 60708791.

Send din ansøgning samt CV til Mette Conradsen,
mcr@fsr.dk, senest den. 14 juni 2017

Kontakt

  • Mette Conradsen

    Sekretær

    3369 1021
  • Vibeke Sylvest

    Chefkonsulent, Cand.jur, MPA

    6070 8791