Up-to-date classic - 4 dage / 40 OE timer

Få styr på det sidste nye inden for dit fag. Vi samler op en gang om året med et aktuelt og relevant kursusforløb over fire dage på et højt fagligt niveau

UddannelseRegnskabRevisionSkat

På Up­-to­-date classic er du i selskab med dygtige undervisere og gode kollegaer i skønne rammer. I tæt dialog med underviserne sørger vi naturligvis for, at der er den tilstrækkelige variation i kursets indhold fra år til år. På dette års kursus får du:

  • To dage med regnskab og revision i selskab med Peter Thor Kellmer og Jonas Bødker-Iversen, hvor du bliver opdateret på alle de aktuelle områder.
  • En dag med skat, hvor Martin K. Jensen fra Revitax underviser i aktuel skat og fokuserer på relevante overvejelser for SMV-revisoren og de faldgruber du skal være opmærksom på.
  • En opdelt dag med fokus på selskabsret, hvor Jan Børjesson (Vejle) eller Jesper Seehausen (Roskilde) stiller skarpt på korrekt anvendelse af de selskabsretlige regler. Og Lars Kiertzner sætter fokus på relevante emner under overskrifte: Når revisor "sladrer".
Bemærk: Kurset giver 40 timers obligatorisk efteruddannelse. Den endelige forde­ling af timerne mellem revision, regnskab og skat bliver først fastlagt tættere på kursusdatoerne.

Kan bestilles med og uden overnatning.

Afholdelsessted og tilmelding:

Det siger deltagerne

”Har deltaget mange gange eller altid på Up-to-date og altid været tilfreds - denne gang MEGET tilfreds, hvorfor jeg generelt kun har ros”.

”Generelt var årets kursus det bedste jeg har været på - og jeg har fulgt Up2Date siden 2012”

”Alt i alt er min oplevelse med Up-to-date kurserne meget positiv - emnerne er relevante, programmet for 2017 var godt sat sammen og underviserne var kompetente!”

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk

 


Tilmeld dig efteruddannelse

Gå til Kursusplanlæggeren