Mulighed for at skifte fra deltid til erhvervskandidat

MedlemsnyhedUniversiteterne har forskellige muligheder for at skifte fra den brugerbetalte deltidsvariant af cand.merc.aud.-studiet til erhvervskandidaten. Få overblikket her.

Uddannelse

Siden er senest opdateret d. 16. februar 2018

For de cand.merc.aud.-studerende der er optaget på deltidsvarienten med brugerbetaling, kan det være relevant at overveje, om det er muligt at fortsætte studiet som erhvervskandidatstuderende.

Universiteterne giver forskellige muligheder for at flytte fra deltid til erhvervskandidat. Få overblikket i nedenstående og kontakt det universitet du studerer på for uddybende information.

Læs mere om ansøgning til erhvervskandidaten for de fire universiteter her og find direkte link til ansøgningsportalen.

Aalborg Universitet har ikke udbudt cand.merc.aud.-studiet som en deltidsvariant med brugerbetaling. Hvis du er fuldtidsstuderende, men ønsker at studere videre som erhvervskandidat, er det muligt at blive overflyttet til erhvervskandidatstudiet. Universitetet har ikke endeligt fastlagt proceduren for overflyttelse. Enten skal den studerende selv ansøge om overflyttelse via ansøgningsportalen i juni/juli 2018 eller revisionsvirksomhederne, der har ansat cand.merc.aud.-studerende vil blive kontaktet senere. Læs mere på universitetets hjemmeside eller kontakt kandidatoptag@aau.dk

 

Aarhus Universitet kræver, at studerende på deltidsvarianten med brugerbetaling ansøger om optagelse på erhvervskandidatstudiet på lige fod med alle andre ansøgere med ansøgningsfrist d. 1. marts 2018. Allerede beståede fag angives i forbindelse med ansøgning via ansøgningsportalen. Hvis du optages på erhvervskandidatstudiet vil behandling af startmerit blive igangsat af Aarhus Universitet.  Læs mere på universitetets hjemmeside eller kontakt kandidat@au.dk
 

 

Copenhagen Business School vil tilbyde studerende på deltidsvarianten med brugerbetaling at blive overflyttet til erhvervskandidatstudiet. Alle studerende vil automatisk blive kontaktet af CBS. Læs mere på universitetets hjemmeside under 'muligheder undervejs'.

 

Syddansk Universitet kræver, at studerende på deltidsvarianten med brugerbetaling ansøger om optagelse på erhvervskandidatstudiet på lige fod med alle andre ansøgere med ansøgningsfrist d. 1. marts 2018. Processen for at opnå merit for allerede beståede fag vil blive fastlagt senere af universitetet. Hold dig opdateret via universitetets hjemmeside eller kontakt erhvervskandidat@sdu.dk

Cand.merc.aud. taget som erhvervskandidatstudie har det samme indhold som fuldtidsstudiet, men er normeret til at tage fire år mod fuldtidsstudiets to år. Der er ingen deltagerbetaling for erhvervskandidatstudiet, som der var for cand.merc.aud. på deltid.

Kontakt

  • Sara Sayk

    Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Er du næste års revisions- eller regnskabstalent?

Bliver du færdig som cand.merc.aud.'er i perioden 1. juli 2017 -30. juni 2018? Så skal du ansøge om Danica Prisen 2018. 

Læs mere om Danica Prisen 2018 her.

1. prisvinderne i 2017 Mikkel P. Andersen & Niklas R. Filipsen

Bliv medlem af FSR Studerende

FSR – danske revisorer leverer viden om revision, regnskab og skat til mere end 5000 medlemmer – også viden, du som studerende kan få glæde af og som stiller dig stærkere i løbet af din studietid. Som medlem af FSR Studerende hjælper vi dig i at stå stærkere fagligt og opbygge et stærkt netværk.

Læs mere om FSR Studerende