Finans

FSR - danske revisorer er gået sammen i et samarbejde med Finans, hvor du som medlem af foreningen kan drage fordel af en god rabat på det elektroniske medie.

Finans er digitalt erhvervsmedie, der holder dig opdateret på de seneste nyheder og analyser inden for blandt andet økonomi, politik og finans. Her kan du fordybe dig i den bedste journalistik og gå på opdagelse i artikelserier om nye trends og tendenser i erhvervslivet og meget mere.

Et abonnement på Finans giver ubegrænset adgang til nøgletal og regnskaber for alle danske virksomheder, så du kan følge med i udviklingen på det danske marked.

Du får dit personlige arkiv, hvor du nemt kan gemme spændende artikler og læse dem, præcis når det passer dig. Du kan også lave din egen virksomhedssøgning og -overvågning, så du hele tiden er opdateret på virksomheden.

Der er mulighed for at læse Finans på din computer, tablet og/eller smartphone, og du kan få Finans som i App Store. På denne måde har du altid nyhederne lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.

Du kan uanset om du er tilknyttet en virksomhed eller ej få god rabat på det elektroniske medie. Se priser nedenfor. Få mest ud af dette tilbud og skriv dig op til det nu.

Antal abonnementer

Listepris pr. stk.*

FSR PRIS pr. stk.*

Rabat

1 til 5

2.759,20 kr.

2.069,40 kr.

25%

6 til 10

2.759,20 kr.

1.655,20 kr.

40%

> 10

Kontakt julie.v.andersen@jp.dk

Har I allerede abonnement på Jyllands-Posten eller har du spørgsmål, kontakt venligst Julie Viby Andersen pr. mail julie.v.andersen@jp.dk eller pr. tlf. +45 2019 4155