Økonomiprofessionel

Som medlem får du adgang til en række faglige fordele, som stiller dig stærkt på jobbet og giver dig mulighed for at udvide dit netværk - og bruge det aktivt.

Hvad indeholder medlemskabet?

Med et medlemskab af "Økonomiprofessionel" får du fri adgang til faglig viden, mulighed for at være med i en netværksgruppe og gode rabatter på kurser. Du får bl.a.:

  • Digitalt nyhedsbrev to gange om ugen og adgang til nyhedsbasen på FSR.dk
  • Adgang til faglige orienteringsartikler om revision, regnskab og skat
  • Særlige arrangementer - gode rabatter på kurser, RevisorDøgnet, medlemsmøder og opslagsværker
  • Rabat på JP Finans (elektronisk udgave)
  • Rabat på bøger o.l. (læs mere om det på FSR Viden)

Se, hvad foreningen opnåede for medlemmerne sidste år.

Hvem kan blive medlem?

Du arbejder sandsynligvis uden for revisionsbranchen, men har nære relationer og interaktioner med branchen i dagligdagen samt en faglig interesse i revision, regnskab og skat. Du har derfor behov for nogle af de samme værktøjer og viden som revisor, men kan også være interesseret i sparring og viden inden for dit unikke felt. Du sidder måske i en stilling som CFO, økonomichef eller regnskabsansvarlig i en større eller mindre virksomhed.

Hvis du er registreret i Revireg, som aktiv revisor, kan du ikke blive omfattet af medlemskabet. Se i stedet "Godkendt Revisor".

Hvad koster det?

Det koster 2.845 kr. årligt (ekskl. moms) at være "Økonomiprofessionel" medlem af FSR - danske revisorer. Meld dig ind nu

Kontakt