Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar?

Den digitale transformation og nye forretningsmodeller ændrer verden. Det stiller nye krav til virksomhedslederne, men hvor langt rækker erhvervselitens ansvar? Det sætter FSR - danske revisorer og Berlingske fokus på ved dette debatarrangement.

Arrangementer

Debatarrangement: Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar? Deltag i diskussionen med Mads Nipper, CEO i Grundfos, Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP, og Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG.

Prognoser peger på, at maskiner vil overtage 35 pct. af alle job inden for de næste 20 år. Er der grund til sortsyn - og hvad kan revisor i rollen som trusted advisor gøre, spørger vi Thomas Hofman-Bang?

Virksomhedslederes traditionelle måde at drive forretning på vil møde voksende modstand fra befolkningen, ligesom den politiske elite møder voksende modstand. Derfor skal virksomheder til at operere med en helt ny socialt inkluderende og grøn økonomisk model. Mads Nipper, der er kommissær for den danske regering i FNs Business and Sustainable Development Commission, giver sine bud på de nye krav til erhvervseliten.

Seminaret holdes i samarbejde med Berlingske. Det er gratis at deltage for medlemmer af FSR - danske revisorer.

Tid:
Mandag 15. maj
Kl. 8.30-11.00 
Sted
Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K 

Tilmeld dig her:

Alle
250 kroner

 
Medlemmer af FSR - danske revisorer
Gratis
 

Program
- mandag 15. maj kl. 8.30-11.00

 • 08.30: Trust in business
  Velkomst ved Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer og dagens ordstyrer.

 • 08.40: Den digitale transformation
  Ved Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG. Prognoser peger på, at maskiner vil overtage 35 pct. af alle job inden for de næste 20 år. Og derefter langt flere. Er der grund til sortsyn? Og hvad kan revisor i rollen som trusted advisor gøre?

 • 09.10: Det aktive ejerskab
  Ved Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP. ATP sætter store aftryk på det danske samfund givet de opgaver virksomheden løser for offentlige myndigheder og arbejdsmarkedets parter. Hør, hvordan ATP udøver samfundsansvar i investeringer via deres ESG-arbejde (Environment, Social, Governance), og hvordan dette udmøntes i arbejdet med aktivt ejerskab i danske og udenlandske virksomheder.

 • 09.40: Kort Pause

 • 10.00: De nye forretningsmodeller
  Ved Mads Nipper, CEO i Grundfos, der har udtalt, at virksomhedslederes traditionelle måde at drive forretning på vil møde voksende modstand fra befolkningen, ligesom den politiske elite møder voksende modstand. Derfor skal virksomheder til at operere med en helt ny socialt inkluderende og grøn økonomisk model. Mads Nipper er kommissær for den danske regering i FNs Business and Sustainable Development Commission, der tæller 35 topfolk fra hele verden. Hør om de nye krav til erhvervseliten.

 • 10.30: Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar?
  Dagens talere samles på scenen til Q&A. Debatten faciliteres af Charlotte Jepsen.


Kontakt

 • Tom Vile Jensen

  Direktør - Erhvervspolitisk Center

  3369 1051
  M: 4193 3151
 • Pernille Risgaard

  Chefkonsulent (ekstern tilknytning)

  40 26 14 33
 • Brian Adrian Wessel

  Direktør - Fagligt Center

  4193 3144