Fremtidens rapportering og revision

Der er ingen tvivl om, at fremtidens rapportering og revision bliver anderledes end det, vi kender i dag.
Den traditionelle årsrapport kritiseres for at være for bagud skuende og er ikke i tilstrækkelig grad god nok, til at indregne immaterielle aktiver og andre ”usynlige” ressourcer. Samtidig er big data og ny teknologi med til at ændre arbejdet med finansielle oplysninger. Udviklingen stiller også nye krav for fremtidens revision. Derfor sætter FSR - danske revisorer fokus på fremtidens rapportering og revision, samt hvordan vi som branche mere bredt set skal bidrage med sikkerhed og tillid til informationerne i virksomhedernes rapportering, som går ud over den traditionelle finansielle revision og som gør brug af nye teknologier.
I august 2016 udgav vi særmagasinet 'Fremtidens rapportering'og i 2017 vil vi løbende udgive nye artikler om emnet og sætte fokus på mulige løsninger og hvor og hvornår man skal sætte ind for at fremme udviklingen. Her lægger vi særligt vægt på integrationen af de finansielle og ikke-finansielle informationer, samt de fremadskuende informationer og brug af teknologi.

Ønsker du at vide mere om projektet - eller har du eksempler på nye tanker og tiltag inden for rapportering eller revision, som vil være interessante at inddrage, så tag endelig kontakt til os.


Viser 1 til 10 af totalt 46 resultater

Sorter listen

Kontakt

 • Ole Steen Jørgensen

  Chefkonsulent - cand.merc.aud.

  3369 1026
  4193 3126
 • Brian Adrian Wessel

  Direktør - Fagligt Center

  4193 3144