Ejerskiftekonference

Faglig nyhedTag med på ejerskiftekonference mandag d. 28. august 2017, når FSR - danske revisorer sammen med Axcelfuture og Dansk Erhverv stiller skarpt på ejerskifte.

Siden er senest opdateret d. 7.august 2017

På ejerskiftekonferencen 28. august 2017 sætter vi spot på ejerledere. Konferencen åbner dørene kl. 13.30 og løber frem til kl. 16.20.

Mange virksomhedsejere fokuserer mere på drift og dagligdag end på værdien af deres virksomhed. Men det kan blive en god investering, at de gør sig overvejelser om, hvordan fremtiden ser ud for både dem og deres virksomhed – sammen eller hver for sig.

Og her har du som revisor en unik mulighed for at give ejerlederen overblik og skabe mere værdi for dine kunder - og dig selv som rådgiver.

På dagen offentliggør kapitalfonden Axcelfuture en rapport om ejerskifte i mellemstore danske ejerledede virksomheder.

Program

Konferencen afholdes på Børsen i København og deltagelse er gratis.

Tilmelding via Dansk Erhverv's hjemmeside her

Se invitationsteksten til programmet her

(Klik på programmet for at se en større version.)

 

 

 

 

 

Oplægsholdere
alfabetisk orden

Brian Mikkelsen: Erhvervsminister fra 28. november 2016. Tidligere Økonomi- og erhvervsminister fra 23. februar 2010 til 3. oktober 2011. Det Konservative Folkeparti.

 

 

Carsten Gomard: Bestyrelsesformand i Netcompany. Carsten var i 1999 med til at stifte Netcompany. Selskabet blev i 2006 købt af kapitalfonden Axcel for et trecifret millionbeløb og stifterne købte selskabet tilbage i 2011. I 2015 købte Norske FSN Capital lidt over halvdelen af aktierne.

Charlotte Jepsen: Adm. direktør i FSR - danske revisorer.  FSR – danske revisorer er brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark.
Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk.

 

Christian Frigast: Executive Chairman i Axcel. Axcel er en af Nordens større kapitalfonde og ligger i toppen målt på afkast. Kapitalfonden har specialiseret sig i at arbejde med mellemstore familiejede virksomheder, der står overfor et generationsskifte.

Henrik Fich: Investor og entreprenør. Tidligere adm. direktør og medejer af Lessor A/S. Selskabet blev i 2016 købt af kapitalfonden Axcel.

 

 

Morten Bennedsen: Professor of Economics and Political Science. The André and Rosalie Hoffmann Chaired Professor of Family Enterprise Academic Director, Wendel International Centre for Family                                        Enterprise

Nils Wegener: Stifter af www.360sprint.com. Statsautoriseret revisorer og har siden 2008 hovedsageligt arbejdet med strategisk- og økonomisk udvikling af virksomheder med fokus på forandring og omstilling af forretningsmodeller.

Kontakt

 • Sara Sayk

  Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Josefine Jørgensen

  Direktionsassistent

  4193 3141

Er du klar til at rådgive om ejerskifte?

 

Følg med på www.ejerskifteklar.dk når FSR - danske revisorer sætter spot på emnet ejerskifte.

Bliv medlem af match-online.dk

match-online.dk er en digital platform for køb og salg af virksomheder. De kan også hjælpe dig med at få implementeret en strategi i din revisionsvirksomheder der understøtter din rådgivning om ejerskifte og hjælper dig med at udvide ejerskifte som et forretningsområde.

Du kan som medlem af FSR – danske revisorer opnå en lang række af rabatter og medlemsfordele på match-online.dk

Læs mere om medlemsfordele og priser her